Ingrediënten
Â
- 1 kilo kippenvleugels
- 2 el paprikapoeder
- 1 afgestreken el oregano
- 1 afgestreken el kerrie massala
- 1/2 el knoflookpoeder
- snuf peper
- snufje zout
- 150 g peen
- 200 g pompoen
- 50 g uien
- 2 teentjes knoflook
- 200 g paprika
- 100 g tomaten
- 1 takje rozemarijn
- 3 el balsamico
- 75 g doperwten
- olijfolie
Bereidingswijze
Verwarm de oven op 175c.
Was de kippenvleugels en kruid het met de kruiden.
Snijd alle groenten in stukjes en verdeel het in een grote ovenschaal.
Hussel de kippenvleugels door de groenten en schenk de balsamico en olijfolie over het geheel.
Bak de ovenschotel 30 minuten in de oven, schep het geheel om en bak vervolgens nogmaals 30 minuten.
Notities
Je kunt dit gerecht ook maken in een stoofpan!
Sleutelwoorden: koolhydraatarm, stoof, stoofpot, stoofpotje, kip, Low Carb, keto, oven, ovenschotel