Paastaart met creamy topping, bessen en chocolade!

Paastaart met creamy topping, bessen en chocolade!


 

Hoe cute is deze paastaart voor de Wednesday Challenge! Ik vind de kleur helemaal Pasen en lente-proof!
Nu moet alleen het weer nog meewerken! πŸ˜‰Β Natuurlijk is ie suikervrij, gltenvrij en koolhydraatarm.
Lekker fris met de creamy topping, besjes en een lekker stoer chocolade touch!

Hier komt het recept!

IngrediΓ«nten 8 punten

Β 3.2 g khd per punt

 

Topping:

 

Bereidingswijze:

Verwarm de oven op 180c.
Meng alle ingrediΓ«nten tot een egaal mengsel.
Giet het mengsel in een ingevette springvorm (21diacm) en leg het in de oven.
Bak de taart 25 minuten in de oven.
Maak ondertussen de topping door de roomkaas de mixen met de slagroom, vanille en Sukrin en mix tot het lobbig is.
Verdeel de topping over de taart als deze is afgekoeld en strooi de bessen erover.
Hak de chocolade fijn en verdeel het tot slot over de bessen.

Geniet! X

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*