Ingrediënten
- 25 g uien
- 2 teentjes knoflook
- 35 g chorizo
- 250 g zeevruchten mix (uit de diepvries of vishandel)
- 1 tl paprikapoeder
- snufje oregano
- snufje peper
- 1/2 bouillonblokje
- snufje zout
- 25 g paprika
- 250 g bloemkool
- 50 g doperwten
- 250 g tomatenblokjes uit blik
Bereidingswijze
Snipper het uitje, snijd de knoflook fijn en de chorizo in blokjes.
Fruit de ui en knoflook in een pan met olie en voeg na enkele minuten de chorizo toe.
Voeg de zeevruchten mix toe met het bouillonblokje, alle kruiden en bak het enkele minuten.
Rasp ondertussen de bloemkool tot rijst en voeg het met de doperwten en tomatenblokjes toe aan de pan.
Breng het geheel aan de kook en laat het pruttelen tot de bloemkool beetgaar is gebakken.
Sleutelwoorden: paella, Spaans, koolhydraatarm, koolhydraatarme, glutenvrij, glutenvrije, rijst, zeevruchten, garnalen, vis,