Omschrijving
Heerlijk in combinatie met de koolhydraatarme pasta’s uit mijn winkeltje!
Ingrediënten
- 50 g uien
- 1 teen knoflook
- 50 g peen
- 2 el kokosolie
- 250 g courgette
- 125 g aubergine
- 400 g tomaat
- 200 rode paprika
- snuf Italiaanse kruiden
- snuf peper
- snuf zout
- 3 el balsamico
- 1 tl paprika poeder
Bereidingswijze
Snipper het uitje, snijd de knoflook en peen in stukjes en fruit het in een pan met kokosolie. Snijd ondertussen de courgette, aubergine, tomaat en paprika in stukjes. Voeg de gesneden groenten na enkele minuten in de pan en bak het geheel ongeveer 5 minuten. Voeg de rest van de ingrediënten toe en breng het aan de kook. Draai het vuur zacht en laat het geheel ongeveer 15 minuten pruttelen. Verwijder het laurierblaadje en pureer het geheel tot een egale saus.Â
Notities
Je maakt ongeveer 1 liter pasta saus met dit recept.
Sleutelwoorden: koolhydraatarm, keto, low carb, pasta, saus, pasta saus, spaghetti,