Peperkoek

De drukte van de lancering van de Voedings App is weer gaan liggen en ik heb weer heerlijk wat tijd door kunnen brengen in de keuken! Voor de challenge van deze week heb ik deze verrukkelijke peperkoek gemaakt! Super lekker om als tussendoortje te nemen en de smaak komt goed in de buurt van de reguliere peperkoek. Met gewoon een beetje boter is hij al helemaal perfect! Hij is helemaal niet moeilijk om te maken en ook lekker met noten of zaden.

Ik heb de peperkoek gemaakt met deze bakvorm.

Bekijk mijn kookboeken hier voor meer exclusieve recepten.

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Peperkoek

  • Bereidingstijd: 55 minuten
  • Porties: 10 plakjes
  • Aantal koolhydraten: 1.8 g khd per plak

Ingrediënten


Bereidingswijze

Meng alle ingrediënten tot een egaal mengsel en laat het mengsel even rusten.
Verwarm de oven op 160c.
Schep het mengsel in de bakvorm en bak de peperkoek 45 minuten goudbruin in de oven.

 


Notities

Check met een sateprikker of de cake goed gaar/droog is gebakken van binnen. Bak zo nodig enkele minuten langer.

De peperkoek kun je prima in plakjes snijden en invriezen.

Sleutelwoorden: peperkoek, ontbijtkoek, koolhydraatarm, glutenvrij, suikervrij, keto,

2 Comments

  1. Avatar foto
    Suzanne Palmen

    Vandaag gemaakt; eenvoudig en smaakt echt lekker👍👍

Laat reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.