Gisteren maakte ik deze heerlijke pesto broodjes met zongedroogde tomaatjes. Ze zijn een beetje crispy aan de buitenkant en de binnenkant lekker vers uit de pannenkoekenmaker. Ze zijn binnen 10 minuten op tafel getoverd en verrukkelijk met nog een beetje pesto, tomaat, mozzarella en basilicum. Met kaas zijn ze ook heerlijk en als je houdt van een beetje spice, is een beetje sambal door het beslag er ook lekker door!
Ik heb ze gemaakt met deze pannenkoekenmaker. Meer recepten met de pannenkoekenmaker vind je hier! Je kunt ze ook in de oven maken met bijvoorbeeld deze bakvorm.
Bekijk mijn kookboeken hier voor meer exclusieve recepten!
PrintPesto broodjes
- Bereidingstijd: 10 minuten
- Porties: 2 stuks
- Aantal koolhydraten: 4 g khd per broodje
Ingrediënten
- 10 g zongedroogde tomaat
- 2 eieren
- 50 g amandelmeel (klik)
- 50 g geraspte kaas
- 30 g pesto
- 1 tl wijnsteenbakpoeder (klik)
- snufje zout
Bereidingswijze
Zet de pannenkoeken maker aan en draai de temperatuur regelaar op de lage warmtestand zodat het streepje recht in het midden staat.
Doe in beide vormen een beetje kokosolie of spray het in met olijfolie.
Snijd het zongedroogde tomaatje fijn en mix het met de rest van de ingrediënten.
Verdeel het mengsel over beide vormpjes en bak de broodjes ongeveer 5 minuten goudbruin in het apparaat.
Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, pannenkoek, pannenkoeken, broodje, brood, broodjes, pesto,
Heb je mijn e-book al gezien?