Ingrediënten
- 50 g uien
- 2 teentjes knoflook
- 3 el kokosolie
- 200 g knolselderij
- 150 g pindakaas
- 200 g romige kokosmelk
- 1 bouillonblokje
- 2 eieren
- 750 ml water
- toefje taugé
Bereidingswijze
Snijd de uien fijn, kneus de teentjes knoflook en fruit het in een pannetje met kokosolie.
Schil de knolselderij, snijd het in blokjes en voeg het bij de uitjes in de pan.
Voeg vervolgens de pindakaas, kokosmelk en het bouillonblokje toe.
Kook de eieren ondertussen 6 minuten in een apart pannetje.
Schenk de water bij de rest in de pan en blijf regelmatig roeren.
De soep is klaar wanneer de knolselderij beetgaar is. Je kan de soep eventueel pureren met de staafmixer.
Schep de soep op en garneer tot slot de soep met de gekookte eitjes en taugé.
Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, pinda, soep, sate