Pistolet broodjes

Ik had vandaag toch een grandioze trek in een tuna melt broodje en dan wel met een vleugje van mij! Dat recept is hier te vinden! Daarvoor heb ik deze overheerlijk pistoletjes gebakken die overigens ook overheerlijk zijn met pesto, mozzarella, tomaat en basilicum (mijn all-time favorite belegde broodje) of met sambal, geitenkaas en een zongedroogd tomaatje, of met kruidenroomkaas en gerookte zalm met rucola.. Er zijn zoveel lekkere combinaties!

Klik hier voor meer broodjes en crackers recepten!

Ik heb de pistoletjes gebakken met deze bakvorm.

Bekijk mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Pistolet broodjes

  • Bereidingstijd: 30 minuten
  • Porties: 4
  • Aantal koolhydraten: 2.3 g khd

Omschrijving

Klik op de gekleurde ingrediënten om te zien welke producten ik gebruik.

Ik heb deze bakvormpjes gebruikt!



Bereidingswijze

Verwarm de oven op 160c.
Meng alle ingrediënten tot een egaal mengsel.
Verdeel het mengsel over 4 bakvormpjes en bak de pistoletjes 20 minuten in de oven.

Beleg het pistolet met alles wat je lekker vindt en geniet!


Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, pistolet, pistoletjes, brood, broodjes,

Bestel mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!

7 Comments

  1. Ingrid Raaijmakers

    Dank voor je inspiratie en fantastische boeken! Het zou leuk zijn als je ook kookfilmpjes gaat doen!

  2. Kan de kwark ook vervangen worden door Griekse yoghurt?

  3. In het recept staat de gebr lijnzaad doorgestreept. Moet het er nu wel in of niet? Ik zie dat in meer recepten nl

    • Ja dat is als je op het ingrediënt klikt, dan komt er een streep door. Een soort van afvink functie is het ?

Laat een antwoord achter aan Oanh Cancel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.