Pompoen blondies!

Ik ben vandaag weer heerlijk aan de bak geweest na de herfstvakantie en heb allemaal recepten gemaakt met pompoen, waaronder deze overheerlijke pompoen blondies. Ze zijn verrukkelijk bij een kopje thee en ideaal om in te vriezen. Het heeft iets weg van een cake en een lekker koekje, het zit er net tussenin. Lekker zacht met een lichte pompoen, kaneel en vanille smaak. Ergens doet deze blondie mij ook denken aan een boterkoek. Kortom, een heerlijke herfstige versnapering! 

Klik hier voor meer blondie recepten!

Bekijk mijn zesde kookboek hier voor meer exclusieve recepten.

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Pompoen blondies!

  • Bereidingstijd: 1 uur
  • Porties: 12
  • Aantal koolhydraten: 1.6 g khd per stuk

Omschrijving

Ik heb deze BPA-vrije wafel bakvorm gebruikt.



Bereidingswijze

Schil de pompoen en snijd het in blokjes.
Kook de pompoen beetgaar in een pan met water en prak de pompoen tot een puree.
Verwarm de oven op 160c.
Meng de amandelmeel, eiwitpoeder, bruine suikervervanger, eieren, xanthaangom, zout, kaneel, vanille en stroopvervanger samen.
Smelt de chocolade met de boter en meng het samen met de pompoenpuree en de rest van de ingrediënten tot een egaal beslag.
Giet het beslag in de springvorm en bak de pompoen blondie 35a40 minuten in de oven.
Laat de pompoenblondie afkoelen en snijd het vervolgens in 12 stukken.


Sleutelwoorden: koolhydraatarm, low carb, keto, blondie, cake, cakejes, blondies, pompoen, herfst,

Bestel mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.