Ingrediënten
- 125 g amandelmeel (klik)
- 100 g pompoenpuree
- 2 eieren
- 2 tl wijnsteenbakpoeder (klik)
- snufje zout
- 1 el koekkruiden
- 1 tl vanille-extract (klik)
- 30 g erythritol (klik)
- 20 g stroopvervanger (klik)
- 20 g gesmolten roomboter
- 50 g marsepein (klik)
Bereidingswijze
Verwarm de oven op 160c.
Meng alle ingrediënten behalve de marsepein tot een egale massa.
Verdeel het mengsel over 6 bakvormpjes, maak lange slierten van de marsepein en druk het in het midden van het mengsel in de bakvormpjes.
Bak de pompoen marsepein cakejes ongeveer 25 minuten goudbruin in de oven.
Sleutelwoorden: marsepein, pompoen, gebak, cake, cakejes, koolhydraatarme, koolhydraatarm, glutenvrij, glutenvrije, herfst,