Omschrijving
Klik op de gekleurde ingrediënten om te zien welke producten ik gebruik.
Ik heb deze bakvorm gebruikt.
Ingrediënten
- 325 g pompoenblokjes
- 225 g amandelmeel (klik)
- 35 g eiwitpoeder (klik)
- 30 g kokosmeel (klik)
- 10 g psylliumvezels (klik)
- 45 g bruine suikervervanger (klik)
- 2 el koekkruiden
- 1 el wijnsteenbakpoeder (klik)
- 1/4 tl xanthaangom (klik)
- snufje zout
- 5 eieren
- 25 g gesmolten roomboter
Bereidingswijze
Kook de pompoenblokjes beetgaar in een pan met water.
Pureer de pompoenblokjes.
Verwarm de oven op 160c.
Meng alle ingrediënten tot een egaal beslag en meng daar 1 voor 1 de eieren bij.
Meng als laatst de boter toe aan het beslag en schep het geheel in de bakvorm.
Bak de kruidkoek 45 minuten in de oven.
Notities
Maak er een heerlijke frosting over van roomkaas, bruine suikervervanger, slagroom en vanille!
Garneer de kruidkoek met pecan noten!
Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, kruidkoek, ontbijtkoek, pompoen, speculaas,