Ingrediënten
- 45 g amandelmeel (klik)
- 20 g bruine suikervervanger (klik)
- 80 g pompoenpuree
- 2 eieren
- 2 tl kaneel
- 1 tl wijnsteenbakpoeder (klik)
- snufje zout
Bereidingswijze
Zet de pannenkoekenmaker aan en draai de temperatuur regelaar op de lage warmtestand zodat het streepje recht in het midden staat.
Meng alle ingrediënten tot een homogene massa.
Verdeel een beetje boter in beide vormen en schep het pannenkoeken mengsel in de vormen en bak de pannenkoekjes ongeveer 5 minuten in het apparaat tot ze mooi goudbruin zijn geworden.
Garneer de pompoen pannenkoeken met stroopvervanger (klik) lekker vers fruit naar keuze. Ik heb gekozen voor banaan, maar als je koolhydraatarm eet kun je het best kiezen voor frambozen, aardbeien of bijvoorbeeld blauwe bessen.
Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, pannenkoek, pannenkoekenmaker, pancake, cake, cinnamon, kaneel,