Pompoen pannenkoekjes

Ik heb deze overheerlijke pompoen pannenkoekjes nog voor jullie tegoed! Lekker vullend met een vleug kaneel, helemaal passend bij de herfst. Ik heb ze natuurlijk gebakken met de pannenkoekenmaker uitΒ mijn Winkeltje (deze week nog in de aanbieding!).

Kijk hier voor meer pannenkoekenmaker recepten!

IngrediΓ«nten 4 stuks

3 gΒ khd per stuk

Bereidingswijze:
Kook de pompoen beetgaar in een pan met water en pureer de pompoen.
Zet de pannenkoekenmaker aan en draai de temperatuur regelaar op de lage warmtestand zodat het streepje recht in het midden staat.
Meng de pompoenpuree met de rest van de ingrediΓ«nten en doe een beetje boter in beide vormen.
Verdeel het mengsel over de vormpjes en bak de broodjes ongeveer 5 minuten in het apparaat tot ze mooi goudbruin zijn geworden.
Sprenkel eventueel wat poedersuikervervanger over.

Geniet! X

ps: Je kan de pannenkoeken ook in de oven maken. Bak de pannenkoeken dan bijvoorbeeld in deze bakvorm voor 25 minuten op 160c!

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.