Red Velvet brownies met witte chocolade!

Hier is ie dan! De challenge van deze week, something valentiny. In eerste instantie wilde ik Brittisch Crumpets maken voor een heerlijke Valentijns ontbijt, brunch of lunch. Helaas is die faliekant mislukt. Maar deze daarentegen, ZO LEKKER!! Red velvet brownies met een touch of white chocolate.. Niet te doen smaakvol, smeuïg en de ultieme valentines treat! 

Ik heb deze bakvorm gebruikt.

(De bakvorm en witte chocolade is t/m Valentijnsdag in de aanbieding!)

Ingrediënten 12 stukjes

2.8 khd per stukje

Brownie:

Topping:

Bereidingswijze:

Verwarm de oven op 160c.
Smelt de chocolade en boter in de magnetron.
Meng de eieren, Sukrin Gold en vanille-extract enkele minuten luchtig.
Voeg de rode kleurstof, amandelmeel, eiwitpoeder, cacaopoeder en kwark erbij en meng het tot een egaal mengsel.
Voeg tot slot de gesmolten chocolade erbij, meng het tot een egale massa en schep het geheel in de bakvorm.
Bak de brownie 30 minuten in de oven.

Smelt ondertussen de witte chocolade.
Laat de brownie afkoelen, smeer de chocolade erover, snijd het in stukjes en leg op elk stukje een framboos.

Geniet en alvast een fijne Valentijnsdag!

X

One Comment

  1. Elly Lagerweij

    Hoi Oanh

    Wat wordt er gebruikt als rode kleurstof?

Laat een reactie achter op Elly Lagerweij Cancel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.