Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Rode curry uit de slowcooker!

  • Bereidingstijd: 3,5 uur
  • Porties: 3

Ingrediënten

  • 2 kipfilets
  • 2 el rode currypasta
  • 150 g paprika
  • 2 cm bij 2 cm blokje gember
  • 2 cm bij 2 cm blokje laos
  • 600 ml romige kokosmelk
  • 1 afgestreken el kerrie massala
  • snuf knoflookpoeder
  • snuf uienpoeder
  • snuf gemalen komijnzaad
  • snuf gemalen korianderzaad
  • 3 laurierblaadjes
  • 200 g paddenstoelenmix
  • 100 g tauge

Bereidingswijze

Snijd de groenten.
Doe alle ingrediënten behalve de paddenstoelenmix en tauge in de slowcooker en zet hem 6 uur op low.
Doe daarna de tauge en de paddenstoelen in de slowcooker en zet hem tot slot nog een uurtje op high.

 


Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, slowcooker, stoofpot, diner, curry, rode,