Ingrediënten
- 300 g pompoen
- 200 g aubergine
- 200 g peen
- 150 g champignons
- 70 g rode ui
- 100 g tomaten
- 1 kipfilet
- 3 tl gemalen korianderzaad
- 3 tl kurkuma
- 3 tl gemalen komijnzaad
- 3 tl kerrie masala
- 3 tl paprikapoeder
- 2 laurierbladen
- 1 kippen bouillonblokje
- 2 el tomatenpuree
- 500ml kokosmelk
Bereidingswijze
Snijd alle groenten en de kipfilet in stukken en doe het in de crockpot.
Doe de kruiden, tomatenpuree en kokosmelk erbij en roer alles goed door elkaar.
Ik hoef met mijn crockpot alleen een knopje in te drukken welke omhoog springt als het klaar is.
Als je het in de stoofpot of tajine klaar maakt, kun je het geheel ongeveer 2 uur laten sudderen. Ook heerlijk met bloemkoolrijst!
Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, rode, curry, kip, diner, stoof, stoofpot, stoofpan, tajine,