Ingrediënten
- 50 g uien
- 100 champignons
- 200 g gerookte zalm
- 200 g creme fraiche
- 30 g olijven
- 1 tl kappertjes
- klein handje verse peterselie
- peper
- 50 g tommies snoeptomaten
- 400 g courgette
Bereidingswijze
Snijd de uien en champignons in stukjes.
Fruit het in een pan met kokosolie.
Scheur ondertussen de zalm in stukjes en voeg het bij de rest in de pan.
Lepel na enkele minuten de crème fraiche erbij, samen met de olijven en kappertjes.
Snijd de peterselie grof en voeg de peterselie toe.
Snijd ondertussen de tommies en rasp de courgette met de courgette in slierten.
Bak die de laatste 2 minuten mee en klaar is kees!
Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, romig, romige, courgette, courgetti, zalm, gerookte, olijven,