Rösti ovenschotel

Wortelpeterselie is een goede vervanger voor aardappels. Je maakt er onder andere de lekkerste rösti mee. Ik heb dit keer een ovenschotel gemaakt met de ingrediënten die ik ook gebruik voor koolhydraatarme rösti’s. Heerlijke comfort food. Met stukjes ham, kaas, uien en kaas. Die combinatie is al helemaal lekker!

Klik hier voor meer heerlijke ovenschotels!

Bestel mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten.

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Rösti ovenschotel

  • Bereidingstijd: 45 minuten
  • Porties: 2
  • Aantal koolhydraten: 7.8 g khd per portie

Ingrediënten

  • 100 g broccoli
  • 150 g wortelpeterselie
  • 75 g uien
  • snufje zout
  • snufje peper
  • 1 afgestreken el paprikapoeder
  • 100 g champignons
  • 150 g ham
  • 75 g geraspte kaas

Bereidingswijze

Verwarm de oven op 160c.
Kook de broccoli beetgaar en zet het apart.
Rasp de wortelpeterselie en snijd de ui in ringen.
Bak de wortelpeterselie met de uien in een pan met een scheutje olie en voeg naar smaal peper en zout toe.
Snijd ondertussen de champignons in plakjes en de ham in stukjes, voeg het bij de rest in de pan en bak het enkele minuten totdat de wortelpeterselie wat zachter is geworden.
Schep het geheel met de broccoli in een ovenschaal en verdeel de kaas over het gerecht.
Bak het 20a25 minuten in de oven totdat de kaas goudbruin is gebakken.


Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, rösti, ovenschotel

Bestel mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.