Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Roze koeken!!

  • Bereidingstijd: 30 minuten
  • Porties: 3 koeken
  • Aantal koolhydraten: 1.2 g khd per koek (excl. topping)

Omschrijving

Ik heb deze bakvorm gebruikt.

Klik op de gekleurde ingrediënten om te zien welke producten ik gebruik.


Ingrediënten

Variaties:


Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 160c.
Smelt de boter samen met de roomkaas en roer het tot een glad mengsel.
Doe er vervolgens de amandelmeel, vanille, erythritol, wijnsteenbakpoeder, zout en het eitje bij en roer het weer tot een een glad mengsel.
Vul de bakvormpjes met het mengsel en bak de koeken 25minuten in de oven.

Voor de roze koek topping:

Zeef de poedersuikervervanger en meng het met wat bietensap. Doe er meer poedersuikervervanger of water bij als het glazuur te dik of waterig is.
Smeer het uit over de koek en laat het even uitharden in de koelkast.

Voor de chocolade topping:

Smelt de chocolade au bain marie met een beetje erthritol.
Laat de koeken afkoelen en dip ze dan in de gesmolten chocolade.
Leg ze even in de koelkast zodat de chocolade goed kan stollen.


Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, roze, koek, koeken,