Saigon sticks!

Saigon sticks!

Jullie hadden dit recept nog tegoed! Afgelopen woensdag heb ik deze namelijk gemaakt naar aanleiding van de Wednesday Challenge op mijn Foodblog op facebook. Het zijn heerlijke sticks die je ook op de bbq kan bakken. De snoeppaprika’s, champignons en bijvoorbeeld deze nasi of bami maakt het helemaal compleet!

Hier is het recept:

Ingrediënten 2 personen

 5 khd per persoon

Bereidingswijze:

Snijd de varkensfilet in blokjes en marineer het in sojasaus, knoflooksletten, nasi kruidenmix, gemberpoeder, komijnzaad, uienpoeder en sambal. (Het lekkerst is om de blokjes een paar uur of de nacht gemarineerd in de koelkast te laten staan) Rijg de blokjes vervolgens aan sateprikkers en wikkel het spek eromheen. Snijd de paprika’s en champignons in blokjes. Bak de sticks en de gesneden groenten (en de overige marinade) enkele minuten gaar in een pan met kokosolie.

Geniet! X

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*