Omschrijving
Je kunt de koeken maken met deze bakvorm.
Klik op de gekleurde ingrediënten om te zien welke producten ik gebruik.
Ingrediënten
- 1 ei
- 20 gram roomboter (1 el)
- 25 gram roomkaasÂ
- 30 g amandelmeel (klik)
- 1 tl vanille-extract (klik)
- 2 el bruine suikervervanger (klik)
- 1 tl wijnsteenbakpoeder (klik)
- snufje zout
- 40 gram smelt chocolade (klik)
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 160c.
Smelt de boter samen met de roomkaas en roer het tot een glad mengsel.
Doe er vervolgens de amandelmeel, vanille, bruine suikervervanger, wijnsteenbakpoeder, zout en het eitje erbij.
Verdeel het mengsel over de 6 vormpjes en bak de koeken 20 tot 25 minuten in de oven.
Smelt ondertussen de chocolade au bain-marie.
Laat de koeken afkoelen en dip ze dan in de gesmolten chocolade.
Leg ze even in de koelkast zodat de chocolade goed kan uitharden.
Notities
Je kunt de koeken maken met deze bakvorm.
Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, chocolade, koek, roze, koeken