Ingrediënten
- 30 g ui
- 2 teentjes knoflook
- 1 tl gemalen laos
- 2 tl korianderpoeder
- 2 tl gemalen gemberpoeder
- 1 tl gemalen komijnzaad
- 2 tl tamarindepasta
- 1 tl trassie
- (optioneel: erythritol
- 125 geraspte kokos
- 2 limoenblaadjes
- 50 g pinda’s
Bereidingswijze
Maal alle ingrediënten tot een egale pasta in de keukenmachine behalve de zoetmiddel, limoenblaadjes, kokos en pinda’s.
Rooster de geraspte kokos in een pan zonder olie tot het mooi goudbruin is geworden. (blijf roeren want het brand snel aan)
Voeg de pasta en de limoenblaadjes toe aan de geraspte kokos en meng het goed tot een geheel en voeg als laatst de pinda’s toe.
Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, seroendeng, kokos, indo, indisch, Indonesisch,