Na een lange dag ga ik genieten van een simpel, smaakvol en gezonde maaltijd!
Sappige gehaktballen op een tweepersoonsbedje van spinazie en een eitje 🙂
Ingrediënten 2 personen
2.4khd per persoon- 350 gram spinazie
- 300 gram gehakt
- 2 eieren
- 1 tl mosterd
- 1 tl sambal
- 2 el sojasaus
- snufje paprikapoeder
- snufje peper
- snufje knoflookpoeder
Bereidingswijze:
Kruid het gehakt met de sambal, mosterd, sojasaus, paprikapoeder, peper en knoflookpoeder
Maak er 4 gehaktballen van en bak de gehaktballen bruin, doe er daarna een deksel op en laat het op een laag vuurtje doorpruttelen
Kook ondertussen de eieren in een pannetje water voor 7 minuten
Bak de spinazie in een pan met olijfolie met een fijngesneden ui en doe er tot slot wat peper en knoflookpoeder bij
Klaar is kees! Een simpel maaltje
Fijn weekend allemaal 🙂
Ha. Deze ga ik voor morgen op t menu zetten!
Hartstikke leuk Diana! ?
ik ben nieuw in de wereld van koolhydraatarm.
Ik heb voor vanavond de gehaktballetjes gemaakt en natuurlijk eerst voorgeproefd.
Ze smaken heerlijk ??
Kan ik door de spinazie een klein schepje roomkaas doen?
Groetjes
Agnes
Hoi Agnes,
Ja dat kan zeker hoor! Veel succes met koolhydraatarm eten! ☺️
Groetjes Oanh
door de gehaktballen kun je ook wat fijngemalen knabbelspek doen, krijg je steviger ballen.
Ah! Dat is een goeie en lekkere aanvulling! ?
Groetjes Oanh