Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

  • Bereidingstijd: 45 minuten
  • Porties: 15 stuks
  • Aantal koolhydraten: 0,05 g khd per bonbon

Ingrediënten


Bereidingswijze

Smelt de chocolade au bain-marie en laat het afkoelen.
Verdeel een laagje chocolade over de bonbonvormpjes en laat de bonbonvorm enkele minuten in de koelkast staan.
Verwarm de slagroom met vanille en erythritol in een pannetje en laat het afkoelen.
Klop de boter lobbig en mix de slagroom door de boter tot een romig mengsel en verdeel in de bonbons met behulp van een spuitzak.
Verdeel de overige gesmolten chocolade over de bonbon vormpjes en laat het weer een uur uitharden in de koelkast.


Sleutelwoorden: bonbon, chocolade, snoep, suikervrij, koolhydraatarm, bonbons, slagroom, low carb, keto,