Smaakvolle pistolets

Deze heerlijke koolhydraatarme en glutenvrije gekruide pistoletjes zijn mijn nieuwe favoriete broodjes! Lekker luchtig en zo ontzettend smaakvol. Ze zijn heerlijk met allerlei hartige belegjes maar kaal zijn ze zeker ook verrukkelijk! Varieer eens een keertje met een beetje tomatenpuree of sambal. Ook zeker een aanrader! Ze zijn ook perfect om in te vriezen dus super fijn om er wat van op voorraad te hebben!

Ik heb ze gebakken in deze BPA vrije bakvorm. Ideaal voor het bakken van broodjes maar ook cakejes zijn ze perfect!

Klik hier voor meer broodjes recepten.

Bekijk mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten.

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Smaakvolle pistolets

  • Bereidingstijd: 30 minuten
  • Porties: 6 broodjes
  • Aantal koolhydraten: 1.5g khd per broodje

Ingrediënten


Bereidingswijze

Verwarm de oven op 160c.
Meng alle ingrediënten tot een egaal mengsel maar laat een beetje ui en geraspte kaas over.
Verdeel het mengsel over 6 vormpjes en strooi de overige kaas en ui erover.
Bak de broodjes 25 minuten goudbruin in de oven.


Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, pistolet, pistolet, pistoletjes, brood, broodjes, kaas, uien, hartig, broodjes, koolhydraatarme, glutenvrije,

Bestel mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!

3 Comments

  1. Avatar foto

    Melk en ei allergie. Ideeën?

    • Avatar foto

      Melk kun je vervangen met kokosmelk en eén ei kun je vervangen door 50 gram appelmoes of een halve, liefst goed rijpe, gepureerde banaan 🙂 Niet helemaal koolhydraatarm, maar wel allergie-proof en koolhydraatbeperkt!

      Groetjes Oanh

  2. Avatar foto

    Geweldig lekker en niet moeilijk om te maken.
    Hebt u ook de voedingswaarde van één portie, niet enkel de koolhydraten.
    Is om in mijn voedingsapp in te vullen.
    Alvast bedankt.
    Tinka

Laat reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.