Ik ben vanochtend vroeg aan de bak gegaan met dit super makkelijke en snelle banketstaaf receptje! Het is een kwestie van spijs maken, de koolhydraatarme wrap op smaak brengen, de wrap sluiten en insmeren, amandelschaafsel erover strooien en de oven de rest van het werk laten doen! Heerlijk als je even geen tijd of zin hebt in ingewikkelde dingen en toch wilt smikkelen van een koolhydraatarm banketstaafje.
Klik hier voor meer speculaas recepten.
(shop met de code FEESTDAGEN10 met 10% korting op alle NON food op www.oanhswinkeltje.nl )
Bekijk mijn kookboeken hier voor meer exclusieve recepten!
PrintBanketstaaf
- Bereidingstijd: 30 minuten
- Porties: 4 porties
- Aantal koolhydraten: 2 g khd per portie
Ingrediënten
- 75 g amandelmeel (klik)
- 1 ei
- 1/2 tl amandel-extract (klik)
- 30 g erythritol (klik)
- 1 koolhydraatarme wrap (klik hier)
- 1 tl speculaaskruiden
- amandelschaafsel
Bereidingswijze
Verwarm de oven op 160c.
Meng de amandelmeel met het eiwit, erythritol en amandel extract.
Maak er een staaf van ter grootte van de wrap.
Meng de eidooier met de speculaaskruiden en smeer de wrap met een bakkwast (klik) in met het speculaasmengsel.
Leg de spijs rol erbovenop en maak de banketstaaf dicht.
Smeer het speculaasmengsel bovenop de banketstaaf en strooi er amandelschaafsel over.
Bak de banketstaaf 20 minuten goudbruin in de oven.
Sleutelwoorden: banket, banketstaaf, speculaas, sinterklaas, spijs, koolhydraatarm, keto,
Deel, Tag en win!
Heb je een recept gemaakt uit de kookboeken of website?
Deel je creaties gezellig in de Facebookgroep en/of op Instagram
en maak elke maand kans op een giftcard ter waarde van €50,- te besteden bij www.oanhswinkeltje.nl
Vergeet mij niet te taggen zodat ik je niet kan missen!