Spaghetti a la courgetti

Spaghetti a la courgetti


 

Vandaag ga ik genieten van deze smakelijke spaghetti a la courgetti!
Ik heb alles in de aanbieding gekocht, dat maakt het voor mij extra leuk en lekker πŸ™‚
De courgetti is snel te maken met de Spirelli!

Veel sneller dan echte spaghetti, gezonder en koolhydraatarm!

IngrediΓ«nten 4 personen

  • 300 gram gehakt
  • 1 zak Italiaanse groentemix (of zelf groenten snijden, ik ben vandaag voor gemak gegaan)
  • 1 kleine courgette per persoon voor de courgetti
  • 500 gram tomaten passata
  • 1 geperste knoflook teentje
  • 1 fijngesneden sjalot
  • 4 el sojasaus
  • 2 tl sambal
  • Italiaanse kruidenmix

 

Bereidingswijze:

Fruit het fijngesneden sjalotje samen met de knoflook
Doe het gehakt er vervolgens bij en voeg de sojasaus, sambal en de kruidenmix toe
Als het gehakt gaar is doe je de groentemix erbij en na enkele minuten doorbakken de tomaten passata
Breng het op smaak met peper en zout
Rasp ondertussen de courgette met de spirelli en bak het kort in een pan met kokosolie (ik hou van knapperige courgetti dus bak het 1 a 2 minuten)
Leg de courgetti vervolgens op een bord en schep de tomatensaus op de courgetti

Klaar is een overheerlijke, simpele en snelle spaghetti a la courgetti πŸ™‚

 

3 Reacties

  1. Pingback: Koolhydraatarme en glutenvrije calzone pizza | Oanh's Kitchen

  2. gonnie van eeuwijk

    Mag ik vragen hoeveel italiaanse kruiden mix je er bij doet? Alvast Hartelijke dank
    groetjes van Gonnie

  3. Deze is HEERLIJK!!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*