Omschrijving
Gebruik in plaats van de koolhydraatarme spaghetti courgetti! Rasp de courgette met deze spirelli tot mooie courgetti slierten!
Ingrediënten
- 150 g koolhydraatarme spaghetti (50 g per portie)
- 50 g uien
- 3 teentjes knoflook
- 2 el kokosolie
- 15 garnalen
- 200 ml kookroom
- 85 g parmezaanse kaas
- snuf peper
- 250 g spinazie
Bereidingswijze
Kook de spaghetti volgens de bereidingswijze.
Snijd de uien in blokjes en pers de knoflook fijn.
Fruit de ui en knoflook in een pan met kokosolie en voeg na 2 minuten de garnalen toe.
Bak de garnalen roze met een snufje peper en schenk de kookroom erbij.
Snijd de parmezaanse kaas in blokjes, schep het in de pan en laat de parmezaanse kaas smelten.
Sudder het geheel totdat de kookroom wat is ingedikt en voeg de spinazie toe.
Zet het vuur uit zodra de spinazie is geslonken en roer de spaghetti erdoor.
Rasp tot slot nog wat parmezaanse kaas over het geheel.
Sleutelwoorden: koolhydraatarm, low carb, keto, spaghetti, pasta,