Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Spakenburgse koekjes!

  • Bereidingstijd: 25 minuten
  • Porties: 16
  • Aantal koolhydraten: 0.8 g khd per koekje


Bereidingswijze

Verwarm de oven op 160c.
Meng alle ingrediënten tot een glad en smeuïg deeg.
Maak er een mooie plaat van met behulp van bakpapier.
(leg een vel bakpapier bovenop het deeg, gebruik een deegroller en maak er een mooie plaat van)


Snij er 16 koekjes van en bak de koekjes 12 minuten in de oven.

Maak ondertussen het glazuur door de poedersuikervervanger te mengen met water of eventueel een kleurstofje.
(Als het te waterig is voeg je meer poedersuikervervanger toe en als het te stevig is een beetje extra water.)

Laat de koekjes goed afkoelen en versier de koekjes met het glazuur.


Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, Spakenburg, spakenbsugse, koek, koekjes,