Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Speculaas brokken

  • Bereidingstijd: 45 minuten
  • Porties: 4 porties
  • Aantal koolhydraten: 2 g khd per portie

Ingrediënten

 


Bereidingswijze

Verwarm de oven op 160c.
Splits de eieren en mix het eiwit stijf met een snufje zout.
Zeef de poedersuikervervanger en amandelmeel door de stijfgeklopte eiwitten en meng het tot een homogene massa.
Maak een grote plak van het deeg.
Verdeel de geraspte amandelen erover en smeer de eidooier erover en bak het ongeveer 15-20 minuten goudbruin in de oven..

Laat de speculaas afkoelen zodat ze kunnen uitharden en breek het in brokken.


Sleutelwoorden: koolhydraatarm, kruidnoten, pepernoten, glutenvrij, lowcarb, keto, koek, koekjes, sinterklaas, speculaas,