Omschrijving
Klik op de gekleurde ingrediënten om te zien welke producten ik gebruik.
Ingrediënten
- 120 g amandelmeel (klik)
- 10 g kokosmeel
- 50 g erythritol (klik)Â
- 1/4 tl xanthaangom
- Snufje zout
- 1/2 el kaneel
- 1/4 tl gemberpoeder
- 1/8 tl nootmuskaat
- 1/8 tl kardemom
- 1/8 tl kruidnagelpoeder
- 60 g ongezouten roomboter
- 1 tl vanille-extractÂ
- 15 g speculaas pasta (klik hier)
Bereidingswijze
Verwarm de oven op 150c. Meng alle ingrediënten tot een deeg. Wikkel het deeg in vershoudfolie en lef het minimaal 30 minuten in de koelkast. Maak 15 koekjes van het deeg en bak de koekjes 15 minuten in de oven.
Notities
Tip: Deze koekjes zijn ook heerlijk als taartbodem!
Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, speculaas, koek, koekjes, sinterklaas,