Speculaascake uit de omeletmaker!

Speculaascake uit de omeletmaker!


 

Gisteren heb ik een overheerlijke frambozen chocolade gebak (klik hier voor het recept) gemaakt met de omeletmaker van De Slowcookery (klik hier voor de omeletmaker)
Ik had 3 eidooiers over, en daarmee heb ik deze smakelijke creatie gemaakt!

Een heerlijk gebakje met een touch of speculaas, en heerlijk dat ze is!
Uiteraard kan je je eigen draai geven aan de cake. Denk aan cacaopoeder, kaneel, vanille, chocolade.. Alles is lekker!
 
Hieronder is het recept te vinden:

Ingrediënten

7 khd 1 cake

 

Garnering:

 

Bereidingswijze:

Meng alle ingrediënten (behalve de garnering) tot een egaal beslag.
Vet de omeletmaker in, en giet het mengsel in de omeletmaker.
Bak de speculaascake ongeveer 8 minuten tot hij mooi goudbruin is geworden.
Garneer de cake tot slot met Sukrin Melis en eventueel wat heerlijk fris fruit.

 

ps: Als je geen omeletmaker hebt, kan je de cake ook 25 minuten bakken in de oven op 180c.
Wanneer je het met de omeletmaker maakt, worden baksels vaak wel een stuk minder droog!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*