Omschrijving
Klik op de gekleurde ingrediënten om te zien welke producten ik gebruik.
Ingrediënten
- 225 g amandelmeel (klik)
- 20 g eiwitpoeder (klik)
- 1/2 tl xanthaangom (klik)
- snufje zout
- 75 g stroopvervanger (klik)
- 60 g bruine suikervervanger (klik)
- 30 g gesmolten roomboter
- 2 eieren
- 1,5 tl vanille-extract (klik)
- 50 g speculaas pasta (klik)
- 1 el speculaas kruiden
Bereidingswijze
Maak de speculaas pasta volgens dit recept.
Verwarm de oven op 160c.
Meng de amandelmeel, eiwitpoeder, xanthaangom en zout.
Meng de rest van de ingredienten erbij tot een egaal beslag.
Giet het beslag in de springvorm en bak de blondie 35a40 minuten in de oven.
Laat de blondie afkoelen en snijd het vervolgens in 9 stukken.
Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, blondies, brownie, brownies, witte, chocolade, cake, speculoos, speculaas,