Ingrediënten
- 120 g spinazie
- 6 eieren
- 200 g geraspte kaas
- snufje peper
- snufje chiliflakes
- 1/2 tl paprikapoeder
- oregano
- 120 g tomaten
- 50 g paprika
- 60 g champignons
- 75 g feta
Bereidingswijze
Verwarm de oven op 175c.
Doe de spinazie voor ongeveer een half minuutje in een schaal met kokend water en giet het vervolgens goed uit.
Kluts de eieren en doe de geraspte kaas, peper, chiliflakes, paprikapoeder en oregano erbij.
Snijd de tomaten in blokjes en voeg het toe aan de eieren.
Snijd de paprika en champignons en bak het kort aan.
Doe de spinazie, gebakken paprika en champignons in de ovenschaal met daarover de eieren.
Verkruimel de feta blokjes over het geheel en doe de quiche 50 minuten (totdat het goudbruin is) in de oven.
Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, spinazie, feta, quiche, omelet, frittata,