Ingrediënten
- 25 g uien
- 2 teentjes knoflook
- 3 kipfilets
- snuf peper
- 1/2 tl Italiaanse kruiden
- 300 g diepvries spinazie a la creme (of vers)
- 100 g kruidenroomkaas
- parmezaanse kaas
- koolhydraatarme pasta (klik)
Bereidingswijze
Snipper het uitje, snijd de knoflook fijn en de kipfilet in blokjes.
Fruit de ui en knoflook in een pan met olie.
Voeg de kipfilet toe en kruid het met een snufje peper en Italiaanse kruiden.
Schep de kruidenroomkaas en de spinazie erbij, breng het aan de kook en roer af en toe.
Draai het vuur zacht en laat het pruttelen totdat de kip gaar en mals is gebakken.
Kook de koolhydraatarme pasta volgens de bereidingswijze.
Meng de pasta met de spinazie saus en schep de pasta op.
Garneer de pasta met geraspte parmezaanse kaas.
Sleutelwoorden: pasta, koolhydraatarm, spinazie, romige, Italiaans, spinaziesaus, saus, koolhydraatarme, spaghetti, fusilli,