Ingrediënten
- 2 rijstvellen
- 10 garnalen
- 50 g wortel
- 40 g komkommer
- verse koriander
- verse munt
- optionele vulling: Sla, omelet, kipfilet, tofu, biefstuk, etc
Sausje:
- 1 tl koolhydraatarme crunchy pindakaas (klik hier)
- 1 tl hoisinsaus
- een beetje sriracha (klik)
- scheutje water
- sesamzaadjes
Bereidingswijze
Bak de garnalen in een beetje olie en breng het op smaak met wat knoflook, ui en peper.
Snijd de wortel en komkommer in reepjes.
Maak het rijstvel nat en leg, net zoals je op de foto ziet, de ingredienten voor de vulling aan het begin van de rol.
Rol de rijstvel vervolgens strak op.
Maak het sausje door de ingrediënten te mengen. Voeg er wat water bij als het sausje te dik is.
Sleutelwoorden: rijstvel, rijstvellen, koolhydraatbeperkt, dismum, vietnamees,