Ingrediënten
- 150 g spekblokjes
- 750 g rib runderlappen
- 200 g paddenstoelenmix
- 300 g wortelmix
- 400 g tomatenblokjes
- snuf peper
- 1 afgestreken el mosterd
- 2 laurierbladen
- 1 kaneelstokje
- verse takjes tijm, salie, rozemarijn en oregano
- 2 knoflooktenen
Bereidingswijze
Ik heb alle ingrediënten in zijn geheel in de slowcooker gedaan. (Ja zo simpel kan het dus!!)
De knoflooktenen heb ik wel gepeld, gekneusd en daarna bij de rest toegevoegd.
Verder heb ik de slowcooker 2 uur op high gedaan en daarna 4 uur op low.
De laatste 2 uur heb ik de slowcooker nogmaals op high gedaan zonder deksel zodat het iets indikt.
Notities
Als je geen slowcooker hebt, kun het ook gewoon in een stoofpan! Ik zou het dan minimaal 5 uurtjes laten stoven.Â