Ingrediënten
- 2 teentjes knoflook
- 100 g uien
- 750 g runderriblappen
- 125 g spekblokjes
- 1/2 tl paprikapoeder
- 1/2 tl komijnpoeder
- 1/2 tl korianderpoeder
- 1/4 tl citroengraspoeder
- snufje peper
- 2 laurierblaadjes
- 200 g flespompoen
- 150 g kastanjechampignons
- 400 g gepelde tomaten uit blik
- 250 ml romige kokosmelk
Bereidingswijze
Kneus de knoflookteentjes, snijd de ui in blokjes en de runderriblappen in grove stukken.
Braad de runderriblappen met de spekblokjes, uien en knoflook en voeg de kruiden en de laurierblaadjes toe.
Snijd de pompoen en champignons in blokken en voeg het na enkele minuten bij de rest in de pan.
Voeg ten slotte de tomaten uit blik en romige kokosmelk toe en laat het stoofpotje ongeveer 6 uur op low stoven.
Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, stamppot, stoofpot, stoofpotje, slow cooker, slowcooker