Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Sushibowl!

  • Bereidingstijd: 20 minuten
  • Porties: 1
  • Aantal koolhydraten: 15 g khd

Omschrijving

Gebruik deze rasp om courgette slierten te maken of deze veggie ricer om rijst te maken van groenten. Heerlijk bij de sushi bowl!


Ingrediënten

  • 300 g bloemkool
  • 2 el kokosolie
  • 100 g verse zalmfilet
  • 30 g zeewier
  • 50 g avocado
  • 75 g komkommer
  • 5 g rode ui
  • 50 g edamame bonen
  • Gesnipperde nori vel
  • 2 tl sesamzaadjes
  • 2 el sojasaus

Bereidingswijze

Rasp de bloemkool en bak de geraspte bloemkool kort in een pan met kokosolie.
Snijd de zalmfilet, avocado en komkommer in blokjes en snijd de rode ui fijn.
Schep de bloemkool op een bord, en leg de gesneden ingrediënten sierlijk bovenop de bloemkool samen met de bonen. Strooi tot slot de gesnipperde nori vellen en sesamzaadjes samen met de sojasaus over de sushibowl en geniet!

 


Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, sushi, bowl