Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Terschellinger pondkoek

  • Bereidingstijd: 35 minuten en 30 minuten rusttijd
  • Porties: 10 koeken
  • Aantal koolhydraten: 0,9 g khd per koek

Ingrediënten


Bereidingswijze

Meng alle ingrediënten tot een egaal mengsel en laat het mengsel ongeveer 30 minuten rusten.
Verwarm de oven op 160c.
Verdeel het mengsel op de bakmat en maak er een soort rechthoekige vorm van.
(het beslag plakt, het helpt als je je spatel nat maakt)
Bak de Terschellinger pondkoek ongeveer 25 minuten goudbruin in de oven.

 


Sleutelwoorden: taai taai, sinterklaas, pepernoten, kruidnoten, koolhydraatarm, lowcarb, Terschellinger, pondkoek, cake, keto, glutenvrij, kruidkoek,