Vanochtend ben ik namelijk aan de slag gegaan met deze tortilla’s! Ik vind het altijd ideaal om met tortilla te ontbijten, lunchen, ze zijn ook lekker makkelijk om mee te nemen voor onderweg of zoals ik ze heel graag eet, als pizzabodem! Als je geen zin hebt om tortilla zelf te maken kun je snel en makkelijk kiezen voor deze koolhydraatarme wraps.
Ik heb heerlijke Italiaanse kruiden door het deeg gekneed, daar kun je natuurlijk altijd je eigen draai aan geven!
Klik hier voor meer tortilla recepten.
Bekijk mijn boeken hier voor meer exclusieve recepten.
PrintTortilla wraps
- Bereidingstijd: 20 minuten
- Porties: 3 tortilla’s
- Aantal koolhydraten: 1,3 g khd per tortilla
Ingrediënten
- 80 g amandelmeel (klik hier)
- 10 g psylliumpoeder (klik hier)
- 1/4 tl xanthaangom (klik hier)
- snufje zout
- 1 ei
- 30 ml warm water
- 1/2 tl Italiaanse kruiden
Bereidingswijze
Meng alle ingrediënten tot een deeg en maak er een bol van.
Verdeel de bol in 3 stukken en leg het tussen een vel bakpapier.
Gebruik een deegroller om de bol mooi plat te maken in de vorm en de dikte van een tortilla.
Bak de tortilla kort in de pan. (als je het te lang bak wordt de tortilla hard)
Sleutelwoorden: koolhydraatarm, tortilla, wrap, Mexicaans, pizza, low carb, keto, glutenvrij, tortillas,
Deel, Tag en win!
Heb je een recept gemaakt uit de kookboeken of website?
Deel je creaties gezellig in de Facebookgroep en/of op Instagram
en maak elke maand kans op een giftcard ter waarde van €50,- te besteden bij www.oanhswinkeltje.nl
Vergeet mij niet te taggen zodat ik je niet kan missen!