Trifle met blauwe bessen cakejes

Van de blauwe bessen cakejes (klik) heb ik deze trifle gemaakt. Hij is heerlijk romig en in combinatie met de zachte cakejes en knapperige speculaas koekjes is het een fantastisch dessert voor de aankomende kerst! Je kunt er allerlei variaties aan geven, Rasp bijvoorbeeld sinaasappelschil van een biologische sinaasappel en meng het door het roommengsel voor een frisse sinaasappel twist. Je kunt de cakejes ook in sinaasappelsap dippen voor een heerlijke sinaasappel twist. Geef er een mokka twist aan door espresso poeder door het roommengsel te mengen of cacaopoeder voor een chocolade twist.

Klik hier voor meer cake recepten.

Bekijk mijn kookboeken  hier voor meer exclusieve recepten(Nog maar even in de aanbieding!)

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Trifle

  • Bereidingstijd: 5 minuten
  • Porties: 2 porties
  • Aantal koolhydraten: 7 g khd per portie

Ingrediënten

Garnering:

  • blauwe bessen en frambozen

Bereidingswijze

Maak de blauwe bessen cakejes volgens dit recept.
Laat de cakejes afkoelen en breek de cakejes in grove stukjes.

Meng de mascarpone met de slagroom, erythritol en vanille.
Verkruimel de speculaas koekjes over de boven van 2 glaasjes met daarbovenop een beetje room, met daarbovenop verbrokkelde blauwe bessen cake, daarbovenop weer een beetje room, speculaas en het fruit.
Herhaal dit bij het andere glas.

 


Sleutelwoorden: trifle, cake, cakejes, blauwe, bessen, koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, dessert,

Laat reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.