Ingrediënten
- 1 blauwe bessen cakeje (klik)
- 125 g mascarpone
- 75 ml slagroom
- 25 g erythritol (klik)
- 1/2 tl vanille-extract (klik)
- 2 speculaas koekjes (klik)
Garnering:
- blauwe bessen en frambozen
Bereidingswijze
Maak de blauwe bessen cakejes volgens dit recept.
Laat de cakejes afkoelen en breek de cakejes in grove stukjes.
Meng de mascarpone met de slagroom, erythritol en vanille.
Verkruimel de speculaas koekjes over de boven van 2 glaasjes met daarbovenop een beetje room, met daarbovenop verbrokkelde blauwe bessen cake, daarbovenop weer een beetje room, speculaas en het fruit.
Herhaal dit bij het andere glas.
Sleutelwoorden: trifle, cake, cakejes, blauwe, bessen, koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, dessert,