Tulbandjes!

Tulbandjes!


Over een klein weekje is het Pasen!
Pasen is niet compleet zonder tulbandjes.
Ik heb er een basis recept van gemaakt waar je elke kant mee op kan.
Je kan er kaneel, cacaopoeder, vanille en gesmolten chocolade doorheen doen voor een lekkere variatie!
Ik heb uiteraard de mini tulband vormpjes van de webshop gebruikt! (klik hier)

Hier komt het recept!

IngrediΓ«nten 6 mini tulbandjes

1.2g khd per tulbandje (zonder chocolade)

Bereidingswijze:

Verwarm de oven op 180c.
Smelt de boter samen met de roomkaas en meng vervolgens alle ingrediΓ«nten tot een egaal beslag.
Verdeel het over de bakvormpjes en doe het 25 minuten in de oven.

Ik heb stevia smelt chocolade au-bain Marie gesmolten en de tulbandjes in de chocolade gedipt.
Superlekker en een echte aanrader!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*