Ingrediënten
- 2 eieren
- 65 g amandelmeel (klik)
- 5 g eiwitpoeder (klik)
- 15 g erythritol (klik)
- 50 g roomkaas
- 2 tl vanille-extract (klik)
- 1 tl wijnsteenbakpoeder (klik)
- snufje zout
Bessensaus:
- 60 g blauwe bessen
- 15 g erythritol (klik)
- klein kneepje citroensap
Bereidingswijze
Zet de pannenkoeken maker aan en draai de temperatuur regelaar op de lage warmtestand zodat het streepje recht in het midden staat.
Doe in beide vormen een beetje kokosolie of spray het in met olijfolie.
Meng alle ingrediënten tot een egaal mengsel.
Verdeel het mengsel over drie vormpjes en bak de pannenkoeken ongeveer 5 minuten goudbruin in het apparaat.
Maak de bessensaus door de bessen, citroensap, erythritol en water in een pannetje op een klein vuurtje te koken totdat de saus is ingedikt.
Leg de pannenkoeken op een bordje en schep daar de warme bessensaus over.
Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, pannenkoek, pannenkoeken, broodje, brood, broodjes, pesto,