Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Venkel ovenschotel!

  • Bereidingstijd: 35 minuten
  • Porties: 2
  • Aantal koolhydraten: 7.5 g khd per persoon

Ingrediënten

  • 400 g venkel
  • 100 g uien
  • 100 g champignons
  • snufje peper
  • 1 tl oregano
  • 20 g parmezaanse kaas


Bereidingswijze

Snijd de venkel en uien in dunne ringen en snijd de uien in vieren.
Blancheer de venkel ongeveer 5 minuten en bak de uien en champignons in een pan met kokosolie en voeg de kruiden toe. Verwarm de oven op 175c.
Voeg na de 5 minuten de venkel bij de uien en champignons in de pan en bak de venkel kort mee.
Schep het geheel in een ovenschaal, rasp de parmezaanse kaas erover en bak de venkel ovenschotel 20 minuten in de oven.

 


Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, venkel, ovenschotel, oven,