Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Vietnamees stoofgerecht! Bo Kho

  • Bereidingstijd: 7 uur en 15 minuten
  • Porties: 3
  • Aantal koolhydraten: 10 g khd per portie

Omschrijving

Gebruik deze rasp om bami slierten te maken van courgette of deze veggie ricer om rijst te maken van groenten. Heerlijk bij de Bo Kho!


Ingrediënten

  • 750 g rib runderlappen
  • 1 stengel citroengras
  • 250 g peen
  • 50 g ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 100 g tomaten
  • 2 cm blokje verse gember
  • 2 el tomatenpuree
  • 2 el vissaus
  • 1 runderbouillonblokje
  • 1 el Chinese 5 kruidenmix
  • 2 steranijs
  • 2 laurierblaadjes
  • 100 ml water

Bereidingswijze

Snijd de rib runderlappen in grote blokken.
Leg een knoop in het citroengras en leg het met het vlees in de slowcooker.
Schil de peen en ui en snijd het beide in blokken.
Snij de tomaten en schil de gember en voeg het samen met de rest van de ingrediënten in de slowcooker.
Ik heb de slowcooker 2 uur op high gezet, daarna 5 uur op low.

 


Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, stoof, stoofpot, stoofpotje, vietnamees, bo, kho,