VLOG Boeklancering 10 april 2016


Zoals velen van jullie weten heb ik 10 april de officiele boeklancering gehad van mijn kookboek “Koolhydraatarme recepten uit Oanh’s Kitchen“!  (Klik op de titel om een exemplaat te bestellen!)
Een goede vriendin van mij Sarah JM, heeft een VLOG bijgehouden van de dag en die wilde ik graag met jullie delen 🙂
Ik heb het onwijs naar mijn zin gehad en wil iedereen bedanken voor het komen om dit bijzondere feest met mij mee te vieren!

 

5 Comments

  1. Ik heb je boek. Ziet er prima uit. Ik mis echter wat details. Gebruik je bijvoorbeeld in je recepten stevia poeder of vloeibaar? Dat scheelt namelijk nogal. Ook staat er : giet de monchou, wat is dat voor monchou? Verder voorlopig alleen complimenten.

    • Ik gebruik zelf nooit poedervorm tenzij het wordt aangegeven. Sowieso altijd proeven wat voor stevia en hoeveel je zelf lekker vindt. Monchou is roomkaas, anders is Philadelphia roomkaas ook prima. ☺️

      Groetjes Oanh

  2. Ik heb je boek. Geweldig. Een mooie aanvulling op mijn kookboeken. Ik probeer vanavond de pizza uit.

  3. Hoi Elga, dat is vervelend! Zou je dit naar info@bjornbooks.nl kunnen mailen? Zijn kunnen het verder met je oppakken.

    Groetjes Oanh

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.