Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Ku lo kai met bloemkoolrijst

  • Bereidingstijd: 25 minuten
  • Porties: 1
  • Aantal koolhydraten: -

Omschrijving

Klik op de gekleurde ingrediënten om te zien welke producten ik gebruik.

 


Ingrediënten


Bereidingswijze

Snijd de rode ui, kipfilet, snijbonen, champignons, paprika in stukjes.
Bak de kipfilet met het rode uitje en fijngesneden knoflookteen.
Blancheer de snijbonen en voeg de snijbonen dan samen met de champignons, paprika, ketchup, bruine suikervervanger, sojasaus, djahé bij de kipfilet.
Doe na een paar minuten een scheutje water bij het geheel en laat het even pruttelen.
Bind het geheel met xanthaangom.
Snijd de lente ui in dunne ringen en doe de lente ui bij de Ku lo kai.
Rasp ondertussen de bloemkool fijn en bak de bloemkool rijst kort in een pan met kokosolie

Schep de bloemkool rijst op met daarbovenop de Ku lo kai.


Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij,