Deze week heb ik deze amandel/hazelnoten fruit gebak gemaakt voor de challenge!
Het was naar aanleiding van het verzoekje van Antsje voor een gebakken havermout fruit gebakje.
Hier heb ik een koolhydraatarme versie van gemaakt. Hij is makkelijk om te maken en heerlijk als lux ontbijt of dessert 🙂
Hier komt het recept!
Ingrediënten 1 persoon
12khd- 35 g amandelmeel
- 35 g hazelnootmeel
- 3 tl kaneel
- 2 el Sukrin Gold
- 2 tl vanille aroma
- 2 tl bakpoeder
- 30 g roomboter
- 120 g frozen fruit
Bereidingswijze:
Verwarm de oven op 180.
Meng alle ingrediënten behalve de boter en het fruit samen.
Snijd de boter in blokjes en kneed het door het mengsel heen.
Verdeel het fruit over een ovenschaaltje en brokkel het mengsel over het fruit.
Bak het 30 minuten in de oven.
Strooi er Sukrin Melis over en klop er eventueel slagroom bij en geniet!
X